satyanandayoga.gr

Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Αθηνών

SYCA photo

Αναζωογόνησε το σώμα σου, ελευθερώσε το πνεύμα σου.

Στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ψυρρή, στεγάζεται το Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Αθηνών, στον 1ο όροφο μιας νεοκλασσικής κατοικίας.

Ιδρύθηκε το 1980  με στόχο την ευρύτερη διάδοση των ποικίλων εφαρμογών της γιόγκα και των ευεργετικών της επιδράσεων στο σώμα, το νου και την ψυχή.

Λειτουργούν τμήματα γιόγκα για όλους, δυναμική γιόγκα, γιόγκα για παιδιά, για εφήβους, ώριμη ηλικία, εγκυμονούσες, μετά τον τοκετό κ.λ.π.

Ανάλογα με την προσωπικότητα, τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του, μπορεί κάποιος να ευεργετηθεί μέσα από διάφορα εξειδικευμένα προγράμματα, όπως ράτζα γιόγκα, προετοιμασία για κρίγιες, διαλογισμό και πολλά άλλα.

Κύκλος "Γιόγκα και Υγεία"

Κύκλος "Γιόγκα και Υγεία"

Κάθε Τετάρτη 18:30 - 20:00

Τετάρτη 18:30 - 20:00. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε αυτόν τον κύκλο γιόγκα, θα…

Περισσότερα
Yoga and health-(spine problems)

Yoga and health-(spine problems)

Σάββατο 3/12 - Κυριακή 4/12

Γιόγκα και υγείαΔιαχείριση του πόνου στην σπονδυλική στήλη μέσω της γιόγκα Γνωρίστε και αντιμετωπίστε τον…

Περισσότερα
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.


Η ανάγκη για τη γιόγκα, με στόχο την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας πρόκειται να αυξηθεί ραγδαία. Στο θέμα αυτό, η Σατυανάντα γιόγκα έχει πολλά να συνεισφέρει.

Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι


Τα Διαλογιστικά Κέντρα Σατυανάντα Γιόγκα παρέχουν υπηρεσίες στον Ελλαδικό χώρο, για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να ανακαλύψουν μόνοι τους, την διαχρονική αξία των γιογκικών πρακτικών.


Satyananda Yoga®  μια ολιστική προσέγγιση. 
Μια ολιστική προσέγγιση στη γιόγκα που ενώνει Κεφάλι, Καρδιά και Χέρια.
Η Satyananda Yoga® είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ολιστικό σύστημα της γιόγκα το οποίο είναι κατάλληλο για όλους. Είναι ένα εξελισσόμενο σύστημα της γιόγκα που έχει τις ρίζες του στην παράδοση, προσαρμοσμένο ωστόσο στις ανάγκες του σήμερα.


Η Satyananda Yoga® αναπτύχθηκε από τον Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι και μια σειρά δασκάλων της παράδοσής του. Είναι αυθεντική, ολιστική και συστηματική και παρέχει τα εργαλεία για την ανάπτυξη μιας ισορροπημένης προσωπικότητας και την αφύπνιση του λανθάνοντος δυναμικού του ατόμου. Οι θετικές αλλαγές συμβαίνουν φυσικά, ως αποτέλεσμα της τακτικής εξάσκησης και δεν εξαναγκάζουν το νου και το σώμα να φτάνει στα όρια και να τα παραβιάζει. Η γιόγκα γίνεται συχνά κατανοητή ως συνώνυμο της σωματικής άσκησης, αλλά αυτό είναι μόνο μια πλευρά της γιόγκα. Στόχος της ολιστικής προσέγγισης είναι να αναπτυχθούν όλες οι πλευρές της προσωπικότητας ενός ατόμου, όχι μόνο το σώμα, αλλά ευρύτερα η φυσική, νοητική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική πλευρά της προσωπικότητας. Το Satyananda Yoga® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην ΙΥFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.


Σύμφωνα με την παράδοση της Σατυανάντα Γιόγκα θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο νου (κεφάλι), τα συναισθήματα (καρδιά) και στις πράξεις (χέρια), έτσι ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο και να διευρύνουν τον τρόπο που εκφραζόμαστε στη ζωή. 

Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι

 

Όλα τα προγράμματα δίνονται από εισηγητές εκπαιδευμένους στη Σατυανάντα Γιόγκα. Για τη διασφάλιση της ποιότητας της διδασκαλίας, οι εισηγητές επιμορφώνονται σε τακτά διαστήματα, εμπλουτίζοντας τις διδακτικές τους δεξιότητες.


Τα Διαλογιστικά Κέντρα Σατυανάντα Γιόγκα στηρίζονται στην εθελοντική προσφορά υπηρεσίας των μελών τους. Οι εισφορές και οι δωρεές καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα και στηρίζουν την επίτευξη των στόχων και των σκοπών του σωματείου, το οποίο δε λαμβάνει ουδεμία κρατική επιχορήγηση.

ΚΥΚΛΟΙ

Όλοι  οι κύκλοι  δίνονται από εισηγητές εκπαιδευμένους στο σύστημα Σατυανάντα. Για τη διασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου διδασκαλίας, οι εισηγητές παρακολουθούν μετεκπαιδευτικά προγράμματα σε τακτική βάση, βελτιώνοντας έτσι τις διδακτικές τους ικανότητες. Oι κύκλοι εξελίσσονται προοδευτικά στα ακόλουθα επίπεδα:

  • Αρχάριοι
  • Αρχάριοι - Προχωρημένοι
  • Μέσοι
  • Μέσοι - Προχωρημένοι

 

Σημείωση:  Για  συγκεκριμένο αριθμό συναντήσεων, σε κάθε επίπεδο, χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τα Διαλογιστικά Κέντρα Σατυανάντα Γιόγκα. Κάθε επίπεδο, συστηματικά και προοδευτικά, οδηγεί τον ασκούμενο σε μια  βαθύτερη εμπειρία  του σώματος, του νου και των συναισθημάτων. Ο ασκούμενος μπορεί,, εάν επιθυμεί, να παρακολουθεί ένα ή δύο κύκλους την εβδομάδα, και συμπληρωματικά  έναν κύκλο «Γιόγκα για Όλους». Προτού ξεκινήσει κάποιος,  τους κύκλους  γιόγκα στο κέντρο, συνίσταται η παρακολούθηση ενός προγράμματος  γνωριμίας, εισαγωγής στη Σατυανάντα Γιόγκα, ώστε να εξοικειωθεί με το σύστημα Σατυανάντα. black line

Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δεν επιδοτείται. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές σας συμβάλλουν στο
φιλανθρωπικό μας έργο μέσα από τη δραστηριότητα του Σατυανάντα Μαθ για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας. Οι εισφορές καλύπτουν το λειτουργικό κόστος
των προγραμμάτων και δεν επιστρέφονται, δεν μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα χωρίς ενημέρωση. Συνιστούμε την έγκαιρη κράτηση. 

Τo SATYANANDA YOGA® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην IYFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

 Σατυανάντασραμ Ελλάδος:

1. 'Ασραμ Παιανία:  Τ.Θ. 22 | 19002 Παιανία | Τηλ.: +30 210 6644189, 210 6028531 | Φαξ: +30 210 6644048, email: info@satyanandayoga.gr
2. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Παιανίας,  Διαδόχου Κωνσταντίνου 32, 19002 Παιανία, Τηλ: 210 6641545, email: sycp@satyanandayoga.gr
3. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Αθηνών, Αγίου Δημητρίου 26, 1ος όροφος, Πλ. Ηρώων – Ψυρρή, 10554 Αθήνα, Τηλ: 210 3311178, email: syca@satyanandayoga.gr
4. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Θεσσαλονίκης, Προξένου Κορομηλά 1, 54624 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 283109, Φαξ: 2310 229574, email: sycs@satyanandayoga.gr

© 2000-2016 satyanandayoga.gr | powered by icehosting.com