Σατυανάντασραμ Ελλάδος. Φόρμα κράτησης και εγγραφής

Η φόρμα αυτή είναι συμβατή με smartphones, μπορείτε να την συμπληρώσετε και από το κινητό η το tablet σας

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Πληροφορίες κράτησης (Παρακαλώ επιλέξτε)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Προσωπικά στοιχεία (Συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία με μικρά γράμματα)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Διεύθυνση κατοικίας
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Επικοινωνία
Παρακαλώ συμπληρώστε μόνο αριθμούς χωρίς κενά
Please let us know your email address.
Παρακαλώ επιλέξτε
Παρακαλώ συμπληρώστε
Παρακαλώ συμπληρώστε
Προηγουμένη εμπειρία
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Στοιχεία τελευταίας μύησης
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Παιδιά στο άσραμ (Παρακαλούμε συμπληρώστε αυτό το μέρος αν συνοδεύετε παιδιά στο άσραμ)
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Δηλώνω ότι οι ανήλικοι που συνοδεύω υπόκεινται στην νόμιμη γονική μου μέριμνα ή υφίσταται ρητή άδεια των γονέων τους να τους συνοδεύω, την οποία καταθέτω στη Γραμματεία κατά την άφιξή μου. Ρητά δηλώνω ότι δεν παραβιάζω καμία νομοθετική διάταξη, δικαστική απόφαση ή ιδιωτικό συμφωνητικό για την άσκηση της γονικής μέριμνας επί των συνοδευόμενων ανηλίκων. Αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα το δικαίωμα της διοίκησης να απαιτήσει τεκμηρίωση της δήλωσής αυτής εάν κατά την κρίση της θεωρεί ότι δικαιολογούνται επιφυλάξεις ως προς την ειλικρίνεια της δήλωσής μου. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη της άσκησης ελέγχου και φροντίδας επί των συνοδευόμενων ανηλίκων και σε περίπτωση τυχόν ατυχήματος για οποιαδήποτε αιτία κατά την διάρκεια της παραμονής τους ρητά παραιτούμαι από την έγερση οποιασδήποτε αξίωσης κατά του Ασραμ

Invalid Input
Δηλώσεις (παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλα τα ακόλουθα)

1. Για την συμμετοχή σας και για την συμμετοχή των ανήλικων, που τυχόν συνοδεύετε, στα προγράμματα, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας, χρειάζεται να δηλωθεί από την πλευρά σας ότι τόσο εσείς όσο και οι ανήλικοι, που τυχόν συνοδεύετε, είστε απόλυτα υγιείς, ότι δεν πάσχετε ούτε πάσχατε κατά το παρελθόν από κάποια πάθηση ή ασθένεια, σωματική, ψυχική ή νοητική, ότι δεν έχετε νοσηλευθεί για οποιαδήποτε αιτία και ότι δεν λαμβάνετε ούτε λαμβάνατε κατά το παρελθόν κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή. Διαφορετικά χρειάζεται να δηλωθούν από την πλευρά σας όλα τα συμπτώματα και οι περιορισμοί, που αντιμετωπίζετε ή αντιμετωπίζατε τόσο εσείς όσο και οι ανήλικοι, που τυχόν συνοδεύετε, σε σχέση με την συμμετοχή σας σε κάθε είδους δραστηριότητες, λόγω της σωματικής, ψυχικής ή νοητικής πάθησής σας ή ασθένειάς σας.
2α. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός των εγκαταστάσεων του Άσραμ ΔΕΝ επιτρέπεται αυστηρά η εισαγωγή, η χρήση και η διακίνηση κάθε είδους ναρκωτικών, παραισθησιογόνων ή συναφών με αυτές ουσιών, καθώς επίσης η κατανάλωση κάθε είδους αλκοολούχων ποτών. Σε τυχόν διαφορετική περίπτωση και με την επιφύλαξη όλων των σχετικών νόμιμων δικαιωμάτων, ζητείται η άμεση αποχώρηση από το Άσραμ όποιου δεν συμμορφώνεται με τον παραπάνω κανόνα.
2β. Για την συμμετοχή σας και για την συμμετοχή των ανηλίκων, που τυχόν συνοδεύετε, στα προγράμματα, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας, χρειάζεται να δηλωθεί από την πλευρά σας ότι τόσο εσείς όσο και οι ανήλικοι, που τυχόν συνοδεύετε, δεν κάνετε χρήση ναρκωτικών, παραισθησιογόνων ή συναφών με αυτές ουσιών ή αλκοόλ.
3α. Η τυχόν γνωστοποίηση ή δημοσιοποίηση εκ μέρους σας πληροφοριών, που σχετίζονται με όσα ειδικότερα αναφέρονται στις πιο πάνω παραγράφους 1 και 2β, ανήκει στην διακριτική σας ευχέρεια. Με την οικειοθελή, ωστόσο, γνωστοποίησή σας τέτοιων πληροφοριών, μας βοηθάτε να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για την όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και ασφαλή για όλους διοργάνωση των προγραμμάτων, των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεών μας, στις οποίες συμμετέχετε. Επίσης, μας βοηθάτε, ώστε να μπορέσουμε να φροντίσουμε και να οργανώσουμε κατάλληλα την διαμονή σας στους χώρους μας.
3β. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι οι πληροφορίες, που τυχόν μας γνωστοποιήσετε οικειοθελώς σχετικά με τα παραπάνω ειδικότερα θέματα παραμένουν εμπιστευτικές: ΔΕΝ κοινοποιούνται και ΔΕΝ δημοσιοποιούνται σε τρίτους, παρά μόνον όπου υπάρχει ρητή αίτηση ή συγκατάθεσή σας ή όπου προβλέπεται από τον Νόμο ή την σχετική δήλωσή μας απορρήτου, οι όροι της οποίας είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα μας www.satyanandayoga.gr (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ)

ΔΗΛΩΣΗ 1
Invalid Input
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΗ 2
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΗ 3
Invalid Input
Invalid Input
ΔΗΛΩΣΗ 4
Invalid Input
Ειδοποίηση σε έκτακτη ανάγκη

Σε περίπτωση έκτακτης προσωπικής μου ανάγκης, ιδιαίτερα στην περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα υγείας, σας παρακαλώ να τηλεφωνήσετε στον ακόλουθο αριθμό:

Invalid Input
Σημαντική ανακοίνωση

ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΑΣΡΑΜ, ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ή το διαβατήριό σας), ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ή το διαβατήριο) ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ

Γενικές πληροφορίες για την επίσκεψή σας:

Τι να φέρετε μαζί σας:

Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα της προσωπικής τους υγείας και πρέπει να θεωρήσουν πρωτεύον τη διατήρηση ενός ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος στο Άσραμ μακριά από μεταδοτικές ασθένειες που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία ενός άλλου προσώπου.

Ανάλογα με την εποχή, χρειάζεται να φέρετε μαζί σας στο Άσραμ τα ακόλουθα:
•Υπνόσακο ή σεντόνια και μαξιλαροθήκη
•Άνετα ρούχα για πρακτικές στην τάξη
•Ρούχα κατάλληλα για κηπουρική και αγροτικές εργασίες
•Παπούτσια που να μπαινοβγαίνουν εύκολα
•Ζεστά ρούχα και χοντρές κάλτσες για το χειμώνα
•Ελαφρά ρούχα, καπέλο, μαγιό και αντικουνουπικό για το καλοκαίρι
•Πετσέτα
•Ξυπνητήρι
•Φακό
•Στρωματάκι γιόγκα για τις πρακτικές σας

Αφίξεις:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έρθουν στο άσραμ το προηγούμενο απόγευμα από την έναρξη του σεμιναρίου. Αυτό δίνει χρόνο στην τακτοποίηση και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σεντόνια, μαξιλαροθήκες και κουβέρτες από το άσραμ παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ρεσεψιόν.

Βίζα/Νομικά έγγραφα:

Είστε υπεύθυνοι για την οργάνωση των νομικών σας εγγράφων, όπως είναι η απαίτηση θεώρησης για βίζα (αν είναι απαραίτητο) κ.λπ., και για τη διευθέτηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η ώρα άφιξής σας είναι πριν τις 21:00, μία ημέρα πριν την έναρξη του προγράμματος/σεμιναρίου.

Καταλαβαίνω ότι η διαμονή μου στο Ashram και οι πρακτικές γιόγκα δεν υποκαθιστούν καμία μορφή ιατρικής περίθαλψης και δέχομαι να αναλάβω την πλήρη ευθύνη για την υγεία και την ευεξία μου ανά πάσα στιγμή.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:

Όνομα τραπέζης: Alpha Credit Bank, Βασιλέως Κωνσταντίνου 214, 19400 Κορωπί
Αριθμός λογαριασμού: 147002002002341
Swift Code: CRBAGRAAXXX , στο όνομα «Κέντρο Γιόγκα Σατυανάντασραμ»
IBAN: GR8501401470147002002002341

Δηλώνω υπεύθυνα ότι:

Κατανοώ ότι οι εισφορές δεν επιστρέφονται, δε μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται.

Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δεν επιδοτείται. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές σας συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό μας έργο μέσα από τη δραστηριότητα του Σατυανάντα Μαθ για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας. Οι εισφορές δεν επιστρέφονται, δε μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα χωρίς ενημέρωση. Συνιστούμε την έγκαιρη κράτηση για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Το λογότυπο "Σατυανάντασραμ Ελλάδος ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ"® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στο Σατυανάντασραμ Ελλάδος και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

Invalid Input