satyanandayoga.gr

https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.2-grgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.4-grIIgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.5-grgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.6-grgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.7-grIgk-is-252.giflink

Γιόγκα σάντανα και Γιόγκικος τρόπος ζωής

Θέμα: Γιόγκα Σάντανα και Γιoγκικός τρόπος ζωής, με τον Σουάμι Αναντανάντα Σαρασουάτι
Ημερομηνίες: Παρασκευή 28 – Κυριακή 30 Ιουνίου 2019
Αφίξεις: Πέμπτη 27 Ιουνίου, 19:00 – 21:00
Στο Σατυανάντασραμ

 

Η γιόγκα δεν θα πρέπει να μένει στην τάξη, χρειάζεται να γίνει ένας τρόπος ζωής που αναπτύσσει και μεταμορφώνει την προσωπικότητά μας και αφυπνίζει το ανθρώπινο δυναμικό μας, τη δημιουργικότητά μας και την επίγνωση του εαυτού μας, του ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας.
                                                                                                       Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι

Έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον Σουάμι Ανάντανάντα Σαρασουάτι , ο οποίος θα μας καθοδηγήσει στη κατανόηση της αξίας της Σάντανα στη ζωή μας και του γιογκικού τρόπου ζωής.

 

anandananda photoΟ Σουάμι Ανάντανάντα Σαρασουάτι γεννήθηκε το 1951 και συνάντησε τον γκούρου του και πνευματικό του δάσκαλο, Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι το 1979. Το 1980 μυήθηκε στην παράδοση της Σαννυάσα.

Είναι Yoga Acharya στο Σατυανάντα Άσραμ της Ιταλίας και από το 1980 διδάσκει και διαδίδει τη γιόγκα ακολουθώντας τις οδηγίες του γκούρου του, με εξειδίκευση στις προχωρημένες τεχνικές της γιόγκα, όπως Κρίγια Γιόγκα, Τάττουα Σούντι, Νάντα Γιόγκα, Μάντρα Γιόγκα και άλλες τεχνικές διαλογισμού σύμφωνα με την παράδοση της Σατυανάντα Γιόγκα. Το 1982, ίδρυσε τη «Scuola di Yoga Satyananda Ashram Italia» και την επόμενη χρονιά τον εκδοτικό οίκο «Edizioni Satyananda Ashram Italia».

Έχει δώσει πολλά σεμινάρια και εργαστήρια σε διεθνή συνέδρια στην Ευρώπη, την Ινδία, την Αυστραλία, την Κολομβία και την Ν. Αφρική. Καθοδηγεί σεμινάρια εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα, ομιλίες και σεμινάρια πάνω σε διάφορα θέματα και κλάδους της γιόγκα.

Παρακολουθεί και συμμετέχει σε εκδηλώσεις και προγράμματα που οργανώνονται στο Μονγκύρ και στην Ρίκια.

 

 Το σεμινάριο Γιόγκα Σάντανα και Γιόγκικος τρόπος ζωής

Όλες οι μορφές της σάντανα έχουν ένα σκοπό, να αναπτύξουν μια νέα πνευματική επίγνωση και μια γιογκική προσωπικότητα.

                                                                                            Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι

Όταν ζούμε τη γιόγκα, κάτι αρχίζει να αλλάζει στο σώμα μας, στον νου μας, στα συναισθήματα και στην ενέργεια μας. Η ζωή αρχίζει να αποκαλύπτεται με τρόπους που δεν είχαμε προηγουμένως σκεφτεί.
Ο γιόγκικος τρόπος ζωής είναι μια ακόμα πτυχή της γιόγκα που συμπληρώνει τις φυσικές πρακτικές και παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων που μας επιτρέπουν να ζούμε την κάθε στιγμή της ημέρας και να κάνουμε την κάθε στιγμή ένα ακόμα σκαλοπάτι για την περαιτέρω πνευματική μας εξέλιξη και να αφυπνίσουμε το λανθάνων δυναμικό.

Διότι, όταν η γιόγκα ρέει από τους εβδομαδιαίους κύκλους προς την καθημερινή μας ζωή, τότε συντελείται η πραγματική διαδικασία μετασχηματισμού που εξυψώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

"Η ασάνα και η πραναγιάμα δεν είναι η αρχή της γιόγκα. Αλλά η επίγνωση σε κάθε δράση που συνδυάζει το σώμα, τον νου και το πνεύμα, είναι".
                                                                                                Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

• Πρωινές συνεδρίες γιόγκα
• Πρωινά και απογευματινά προγράμματα πρακτικών και θεωρίας, εργαστήρια σχετικά με τη σάντανα και τον γιογκικό τρόπο ζωής.
• Satyananada Yoga Nidra® (τεχνική βαθιάς χαλάρωσης)
• Απαγγελία του MMJM
• Σέβα γιόγκα
Το Satyananda Yoga Nidra® είναι σήμα κατατεθέν της IYFM που χρησιμοποιείται με άδεια

Εισφορά: Υπάρχει εισφορά για το πρόγραμμα

Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας:
Τηλ: 210 6644 189 / 210 6028531
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.satyanandayoga.gr

Κρατήσεις:
Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.
Για να κάνετε την κράτηση σας πατήστε εδώ:
http://www.satyanandayoga.gr/el/ashram-paiania/krathseis.html

legaltextgr2

 • Τοποθεσία: Άσραμ Παιανίας
 • Ημερομηνίες:

  Παρασκευή 28  - Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

 • Για κρατήσεις και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

  Σατυανάντασραμ Ελλάδος
  Τ.Θ. 22, 19002 Παιανία
  Τηλ.: 2106644189
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Subscribe

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ
Έχοντας διαβάσει και συμφωνώντας με όλους τους ΟΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δίνω την συγκατάθεσή μου στο ΣΑΤΥΑΝΑΝΤΑΣΡΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων μου. Στην περίπτωση αλλαγής, θα γνωστοποιήσω, αμέσως και με τον ίδιο τρόπο, την νέα ηλεκτρονική διεύθυνσή μου ή τον νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου μου.ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

“ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” (Δήλωση Απορρήτου)Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δεν επιδοτείται. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές σας συμβάλλουν στο
φιλανθρωπικό μας έργο μέσα από τη δραστηριότητα του Σατυανάντα Μαθ για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας. Οι εισφορές καλύπτουν το λειτουργικό κόστος
των προγραμμάτων και δεν επιστρέφονται, δεν μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα χωρίς ενημέρωση. Συνιστούμε την έγκαιρη κράτηση. 

Τo SATYANANDA YOGA® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην IYFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

 Σατυανάντασραμ Ελλάδος:

1. 'Ασραμ Παιανία:  Τ.Θ. 22 | 19002 Παιανία | Τηλ.: +30 210 6644189, 210 6028531 | Φαξ: +30 210 6644048, email: info@satyanandayoga.gr
2. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Παιανίας,  Διαδόχου Κωνσταντίνου 32, 19002 Παιανία, Τηλ: 210 6641545, email: sycp@satyanandayoga.gr
3. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Αθηνών, Αγίου Δημητρίου 26, 1ος όροφος, Πλ. Ηρώων – Ψυρρή, 10554 Αθήνα, Τηλ: 210 3311178, email: syca@satyanandayoga.gr
4. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Θεσσαλονίκης, Προξένου Κορομηλά 1, 54624 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 283109, Φαξ: 2310 229574, email: sycs@satyanandayoga.gr

© 2000-2018 satyanandayoga.gr | powered by icehosting.com

Για την πιο αποδοτική περιήγησή σας χρησιμοποιούνται cookies και άλλες τεχνολογίες. Με την περιήγησή σας, αποδέχεσθε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ τους