satyanandayoga.gr

https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.2-grgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.4-grIIgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.5-grgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.6-grgk-is-252.giflink
https://www.satyanandayoga.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/programsbanners.gr.7-grIgk-is-252.giflink

Γιόγκικος τρόπος ζωής: Γιάμα - νιγιάμα και Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάνατα

Γιόγκικος τρόπος ζωής
Γιάμα – Νιγιάμα και Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάντα
Eνα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στη χαλάρωση και τη χαρά
Ημερομηνία: Σάββατο 13 – Κυριακή 14 Απριλίου 2019
Αφίξεις: Παρασκευή 12 Απριλίου, 18.30 – 20.30
στο Σατυανάντασραμ

Ελάτε στο άσραμ για να γνωρίσετε τι είναι ο Γιογκικός Τρόπος Ζωής! Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να γνωρίσουμε τους τρόπους που θα μας επιτρέψουν να μεταφέρουμε τις ευεργετικές τεχνικές από την αίθουσα της γιόγκα στην καθημερινότητά μας.


Θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε και να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και να αντιμετωπίζουμε όλες τις διακυμάνσεις της ζωής με ισορροπία. Αυτό σημαίνει να βιώνεις ένα Γιογκικό Τρόπο Ζωής.

Αυτό το Σαββατοκύριακο του γιόγκικου τρόπου ζωής, το θέμα θα είναι το γιάμα της χαράς (manahprasad) και το νιγιάμα της τζάπα (japa) και μαζί με αυτά θα εμβαθύνουμε στη πρακτική της Γιόγκα Νίτρα του συστήματος Σατυανάντα.

Οι αρχαίοι γιόγκις υποστήριζαν ότι η χαρά χωρίς αιτία βρίσκεται μέσα στον κάθε άνθρωπο και μπορεί να ενεργοποιηθεί με την τεχνική της τζάπα, της επανάληψης του μάντρα.

«Η χαρά είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξης σας . Εάν μάθετε συνειδητά να κινείστε μέσα σε αυτή την φυσική εμπειρία της χαράς, η οποία δεν εξαρτάται από καμιά αιτία, τότε θα είστε ικανοί να αλλάξετε τη διάθεση σας και τη συμπεριφορά του νου σας, τον χαρακτήρα σας και ολόκληρη την προσωπικότητα σας. Η ανησυχία, η ένταση, η κατάθλιψη και η απογοήτευση θα εξαφανιστούν.»
                                                                                                         Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι

Η Satyananada Yoga Nidra® είναι μια αρχαία πρακτική βασισμένη στη Νυάσα, όπως τη διαμόρφωσε, τη σχεδίασε και τη διέδωσε στη Δύση ο Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι.

«Η Γιόγκα Νίντρα η οποία προέρχεται από τις τάντρες, είναι μια ισχυρή τεχνική με την οποία μαθαίνει κανείς να χαλαρώνει συνειδητά. Χαλάρωση δεν σημαίνει ύπνος. Χαλάρωση σημαίνει να είσαι σε κατάσταση ευδαιμονίας»
                                                                                Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι

Ένας ήρεμος νους, σύμφωνα με τη γιόγκα, είναι ένας δυναμικός νους γεμάτος ενέργεια που μπορεί να ανταποκριθεί στις πολλαπλές δραστηριότητες της ζωής.
Είναι μια απλή πρακτική που γίνεται από την ύπτια στάση, δεν προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση και είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία και σωματότυπο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική:

• Πρωινές συνεδρίες γιόγκα
• Γιογκικός τρόπος ζωής
• Το γιάμα της χαράς και το νιγιάμα του Japa (θεωρία και πρακτική)
• Γιόγκα Νίντρα του συστήματος Σατυανάντα (θεωρία και πρακτική)
• Απαγγελια του ΜΜJM
• Σεβα γιόγκα

Εισφορά: Υπάρχει εισφορά για το πρόγραμμα.

Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας:
website: www.satyanandayoga.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ. 6956-481231 (Δευτ-Κυρ 09:00-21:00) & 210 6644189 (Δευτ-Παρ 09.00-17.00)

Κρατήσεις:
Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας
Για να κάνετε την κράτηση σας πατήστε εδώ:
http://www.satyanandayoga.gr/el/ashram-paiania/krathseis.html

legaltextgr

 • Τοποθεσία: Άσραμ Παιανίας
 • Ημερομηνίες:

  Σάββατο 13 - Κυριακή 14 Απριλίου 2019

 • Για κρατήσεις και πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

  Σατυανάντασραμ Ελλάδος
  Τ.Θ. 22, 19002 Παιανία
  Τηλ.: 2106644189
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Subscribe

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ
Έχοντας διαβάσει και συμφωνώντας με όλους τους ΟΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δίνω την συγκατάθεσή μου στο ΣΑΤΥΑΝΑΝΤΑΣΡΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων μου. Στην περίπτωση αλλαγής, θα γνωστοποιήσω, αμέσως και με τον ίδιο τρόπο, την νέα ηλεκτρονική διεύθυνσή μου ή τον νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου μου.ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

“ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” (Δήλωση Απορρήτου)Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δεν επιδοτείται. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές σας συμβάλλουν στο
φιλανθρωπικό μας έργο μέσα από τη δραστηριότητα του Σατυανάντα Μαθ για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας. Οι εισφορές καλύπτουν το λειτουργικό κόστος
των προγραμμάτων και δεν επιστρέφονται, δεν μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα χωρίς ενημέρωση. Συνιστούμε την έγκαιρη κράτηση. 

Τo SATYANANDA YOGA® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην IYFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

 Σατυανάντασραμ Ελλάδος:

1. 'Ασραμ Παιανία:  Τ.Θ. 22 | 19002 Παιανία | Τηλ.: +30 210 6644189, 210 6028531 | Φαξ: +30 210 6644048, email: info@satyanandayoga.gr
2. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Παιανίας,  Διαδόχου Κωνσταντίνου 32, 19002 Παιανία, Τηλ: 210 6641545, email: sycp@satyanandayoga.gr
3. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Αθηνών, Αγίου Δημητρίου 26, 1ος όροφος, Πλ. Ηρώων – Ψυρρή, 10554 Αθήνα, Τηλ: 210 3311178, email: syca@satyanandayoga.gr
4. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Θεσσαλονίκης, Προξένου Κορομηλά 1, 54624 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 283109, Φαξ: 2310 229574, email: sycs@satyanandayoga.gr

© 2000-2018 satyanandayoga.gr | powered by icehosting.com

Για την πιο αποδοτική περιήγησή σας χρησιμοποιούνται cookies και άλλες τεχνολογίες. Με την περιήγησή σας, αποδέχεσθε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ τους