satyanandayoga.gr

Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Παιανίας

Αναζωογόνησε το σώμα σου, ελευθερώσε το πνεύμα σου.

Το Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Παιανίας είναι μια ανακαινισμένη μονοκατοικία, κοντά στο κέντρο της Παιανίας. Απέχει μόλις 4 χμ από το Σατυανάντασραμ.

Ο πανέμορφος αυτός χώρος περιλαμβάνει μια μεγάλη αίθουσα, ρεσέψιον, αποδυτήρια και έναν καταπράσινο εσωτερικό κήπο. Ένα περιβάλλον ζεστό και ήρεμο, ιδανικό για την άσκηση στη γιόγκα.
Προσφέρονται κύκλοι γιόγκα για όλους, και εξειδικευμένα προγράμματα όπως Δυναμική γιόγκα, διαλογισμός, γιόγκα για παιδιά, για εγκύους, για ευέλικτη σπονδυλική στήλη, εμβάθυνση στις άσανα, προετοιμασία για κρίγιες κ.α.
Πέρα από το τακτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα, κάθε μήνα οργανώνονται εκδηλώσεις, σεμινάρια και εκδρομές με διάφορους δασκάλους.
Επίσης, το χώρο επισκέπτεται συχνά η Σουάμι Σιβαμούρτι δίνοντας σάτσανγκ, με ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από την καθημερινότητα αλλά και την εσωτερική αναζήτηση.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

 

Η ανάγκη για τη γιόγκα, με στόχο την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας πρόκειται να αυξηθεί ραγδαία. Στο θέμα αυτό, η Σατυανάντα γιόγκα έχει πολλά να συνεισφέρει.

Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι


Τα Διαλογιστικά Κέντρα Σατυανάντα Γιόγκα παρέχουν υπηρεσίες στον Ελλαδικό χώρο, για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να ανακαλύψουν μόνοι τους, την διαχρονική αξία των γιογκικών πρακτικών.


Satyananda Yoga®  μια ολιστική προσέγγιση. 
Μια ολιστική προσέγγιση στη γιόγκα που ενώνει Κεφάλι, Καρδιά και Χέρια.
Η Satyananda Yoga® είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ολιστικό σύστημα της γιόγκα το οποίο είναι κατάλληλο για όλους. Είναι ένα εξελισσόμενο σύστημα της γιόγκα που έχει τις ρίζες του στην παράδοση, προσαρμοσμένο ωστόσο στις ανάγκες του σήμερα.


Η Satyananda Yoga® αναπτύχθηκε από τον Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι και μια σειρά δασκάλων της παράδοσής του. Είναι αυθεντική, ολιστική και συστηματική και παρέχει τα εργαλεία για την ανάπτυξη μιας ισορροπημένης προσωπικότητας και την αφύπνιση του λανθάνοντος δυναμικού του ατόμου. Οι θετικές αλλαγές συμβαίνουν φυσικά, ως αποτέλεσμα της τακτικής εξάσκησης και δεν εξαναγκάζουν το νου και το σώμα να φτάνει στα όρια και να τα παραβιάζει. Η γιόγκα γίνεται συχνά κατανοητή ως συνώνυμο της σωματικής άσκησης, αλλά αυτό είναι μόνο μια πλευρά της γιόγκα. Στόχος της ολιστικής προσέγγισης είναι να αναπτυχθούν όλες οι πλευρές της προσωπικότητας ενός ατόμου, όχι μόνο το σώμα, αλλά ευρύτερα η φυσική, νοητική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική πλευρά της προσωπικότητας. Το Satyananda Yoga® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην ΙΥFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.


Σύμφωνα με την παράδοση της Σατυανάντα Γιόγκα θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο νου (κεφάλι), τα συναισθήματα (καρδιά) και στις πράξεις (χέρια), έτσι ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο και να διευρύνουν τον τρόπο που εκφραζόμαστε στη ζωή. 

Σουάμι Νιραντζανανάντα Σαρασουάτι

 

 

Όλα τα προγράμματα δίνονται από εισηγητές εκπαιδευμένους στη Σατυανάντα Γιόγκα. Για τη διασφάλιση της ποιότητας της διδασκαλίας, οι εισηγητές επιμορφώνονται σε τακτά διαστήματα, εμπλουτίζοντας τις διδακτικές τους δεξιότητες.


Τα Διαλογιστικά Κέντρα Σατυανάντα Γιόγκα στηρίζονται στην εθελοντική προσφορά υπηρεσίας των μελών τους. Οι εισφορές και οι δωρεές καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα και στηρίζουν την επίτευξη των στόχων και των σκοπών του σωματείου, το οποίο δε λαμβάνει ουδεμία κρατική επιχορήγηση.

 

ΚΥΚΛΟΙ

Όλοι  οι κύκλοι  δίνονται από εισηγητές εκπαιδευμένους στο σύστημα Σατυανάντα. Για τη διασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου διδασκαλίας, οι εισηγητές παρακολουθούν μετεκπαιδευτικά προγράμματα σε τακτική βάση, βελτιώνοντας έτσι τις διδακτικές τους ικανότητες. Oι κύκλοι εξελίσσονται προοδευτικά στα ακόλουθα επίπεδα:

  • Eπίπεδο 1
  • Επίπεδο 2

 

Σημείωση:  Για  συγκεκριμένο αριθμό συναντήσεων, σε κάθε επίπεδο, χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τα Διαλογιστικά Κέντρα Σατυανάντα Γιόγκα. Κάθε επίπεδο, συστηματικά και προοδευτικά, οδηγεί τον ασκούμενο σε μια  βαθύτερη εμπειρία  του σώματος, του νου και των συναισθημάτων. Ο ασκούμενος μπορεί,, εάν επιθυμεί, να παρακολουθεί ένα ή δύο κύκλους την εβδομάδα, και συμπληρωματικά  έναν κύκλο «Γιόγκα για Όλους». Προτού ξεκινήσει κάποιος,  τους κύκλους  γιόγκα στο κέντρο, συνίσταται η παρακολούθηση ενός προγράμματος  γνωριμίας, εισαγωγής στη Σατυανάντα Γιόγκα, ώστε να εξοικειωθεί με το σύστημα Σατυανάντα. 

“ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” (Δήλωση Απορρήτου)Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δεν επιδοτείται. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές σας συμβάλλουν στο
φιλανθρωπικό μας έργο μέσα από τη δραστηριότητα του Σατυανάντα Μαθ για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας. Οι εισφορές καλύπτουν το λειτουργικό κόστος
των προγραμμάτων και δεν επιστρέφονται, δεν μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα χωρίς ενημέρωση. Συνιστούμε την έγκαιρη κράτηση. 

Τo SATYANANDA YOGA® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην IYFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

 Σατυανάντασραμ Ελλάδος:

1. 'Ασραμ Παιανία:  Τ.Θ. 22 | 19002 Παιανία | Τηλ.: +30 210 6644189, 210 6028531 | Φαξ: +30 210 6644048, email: info@satyanandayoga.gr
2. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Παιανίας,  Διαδόχου Κωνσταντίνου 32, 19002 Παιανία, Τηλ: 210 6641545, email: sycp@satyanandayoga.gr
3. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Αθηνών, Αγίου Δημητρίου 26, 1ος όροφος, Πλ. Ηρώων – Ψυρρή, 10554 Αθήνα, Τηλ: 210 3311178, email: syca@satyanandayoga.gr
4. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Θεσσαλονίκης, Προξένου Κορομηλά 1, 54624 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 283109, Φαξ: 2310 229574, email: sycs@satyanandayoga.gr

© 2000-2018 satyanandayoga.gr | powered by icehosting.com

Για την πιο αποδοτική περιήγησή σας χρησιμοποιούνται cookies και άλλες τεχνολογίες. Με την περιήγησή σας, αποδέχεσθε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ τους