Σφάλμα
 • Σφάλμα κατα τη φόρτωση της εφαρμογής: com_multicats, 1

satyanandayoga.gr

Άρθρα

 • image
  Επίκτητου Εγχειρίδιο Ομάδα Γυναικών Θεσσαλονίκης

  Εννέα γυναίκες από την ομάδα Θεσσαλονίκης ασχοληθήκαμε φέτος με τον Επίκτητο, τον αρχαίο στωικό φιλόσοφο.

 • image
  Η προσέγγιση της RYE Micheline Flak

  Η σημερινή κοινωνία είναι εξαιρετικά αγχωτική, βίαιη και με γρήγορους ρυθμούς. Αναρωτιέται κανείς πώς οι αγχωμένοι και καταπονημένοι εκπαιδευτικοί μπορούν ποτέ να ελπίζουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εθνικού προγράµµατος σπουδών

 • image
  Ti είναι η RYE; Micheline Flak

  Η Micheline Flak ίδρυσε την RYE - Έρευνα για τη Γιόγκα στην Εκπαίδευση - το 1978. Δίδαξε αγγλικά σε γυμνάσιο του Παρισιού, ασκήθηκε στη γιόγκα και είναι επίσης δασκάλα.

 • image
  Η Σατυανάντα Γιόγκα στην καθημερινή ζωή Μουκτανάντα

  Από μικρός προσευχόμουν στον Ιησού πρωί-βράδυ χωρίς επίγνωση. Παντρεύτηκα κι επειδή δεν προσευχόταν η γυναίκα μου, σταμάτησα κι εγώ. Από τότε που ασχολήθηκα με την Σατυανάντα γιόγκα προσεύχομαι πρωί-βράδυ στον Ιησού και στους αγίους δασκάλους μου με πλήρη επίγνωση.

 • image
  Εκπαιδεύοντας το Νου Σουάμι Σιβανάντα

  Εκδόσεις Divine Life Society : Θεική Ζωή – Σύστημα Αξιών από τον Σρι Σουάμι Σιβανάντα

 • image
  ΣΑΤΥΑΝΑΝΤΑ ΜΑΘ, ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ – ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ Σαννυάσιν Πουρναμούρτι

  Μόλις επέστρεψα από τη διανομή φαγητού που κάναμε ως Satyananda math στο συσσίτιο που γίνεται στο Πεδίο του Άρεως.

 • image
  Ποιος είναι ο σκοπός της Γιόγκα; Σουάμι Νιραντζανανάντα

  «O στόχος της Γιόγκα είναι η Θετικότητα στη ζωή». Αν υπάρχουν δύο σωροί, ένας με «χρυσό» και ένας με «ακαθαρσία», ποιον από τους δύο θα διαλέγατε;

 • image
  Όταν ο Νους είναι ανήσυχος ποιες πρακτικές τη γιόγκα συστήνονται; Σουάμι Νιραντζανανάντα

  Για άμεση ανακούφιση από έναν ανήσυχο νου, οι πρακτικές της Πραναγιάμα είναι ωφέλιμες και συστήνονται.

 • image
  Μονοπάτια που οδηγούν στο άσραμ Σουάμι Απαροκσανάντα και Σουάμι Κεβαλυανάντα

  «Ο ορισμός της λέξης «άσραμ» ή «ασράμα», μπορεί να γίνει κατανοητός, αν ανατρέξουμε στην ετυμολογία του. Προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη «σράμα», η οποία σημαίνει προσπάθεια ή σκληρή εργασία.

 • image
  Η - ότητα του μήνα: ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ-ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ-ΓΑΛΗΝΗ Σουάμι Σιβανάντα

  Η ισορροπία είναι μία κατάσταση όπου όλο μας το είναι ήρεμο και ήσυχο. Είμαστε ικανοί να σκεφτούμε, να αποφασίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της συναλλαγής με διαφορετικούς ανθρώπους, με ισορροπία.

 • image
  Ξανα-ανακαλύπτοντας τη Γιόγκα Σουάμι Σατσάνγκι

  Ξανα-ανακαλύπτοντας τη Γιόγκα

  Στις Ραματσαριταμανας στη Σούνταρκαντ, υπάρχει μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή όταν ο Τζάμαβαντ θυμίζει στο Χάνουμαν τη μεγαλοσύνη του. Ο Χάνουμαν στάλθηκε από το Ράμα προς αναζήτηση της Σίτα , την οποία είχε απαγάγει προηγουμένως ο Ράβανα.

 • image
  Ζωή στο Άσραμ Σουάμι Σιβαμούρτι

  Το ακόλουθο κείμενο είναι ένα απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε η Σουάμι Σιβαμούρτι κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού σεμιναρίου «Ζωή στο άσραμ», το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1 -2 Ιουνίου 2014.

 • image
  Προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα Σουάμι Νιραντζανανάντα

  Κατά την διάρκεια μίας πρόσφατης επίσκεψης στην Ινδία φέτος,κάναμε στον Σουάμι Νιράντζαν μία ερώτηση σχετικά με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

 • image
  Δημιουργώντας μια ισορροπία μέσα στην κοινωνία Σουάμι Σατυανάντα

  Τα χρήματα έχουν τρεις προορισμούς : Daan, προσφορά, bhoga, απόλαυση και nasha, καταστροφή. Ολόκληρη η περιουσία έχει αποκλειστικά αυτούς τους τρεις προορισμούς.

 • image
  Γιόγκα, Κάρμα, και Πεπρωμένο Σουάμι Σιβαμούρτι

  Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι από σάτσανγκ που δόθηκαν από την Σουαμι Σιβαμούρτι στο Σατυανάντασραμ στην Παιανία. Η Σουαμι Σιβαμουρτι θα καθοδηγησει το σεμινάριο "Γιογκα, Καρμα και Περπωμένο" στις 21 Δεκεμβρίου 2014 στο Κέντρο ΖΕΝ στην Αθηνα.

 • image
  Σάντι Παθ: Η Σανκάλπα ενός Γιόγκι Σουάμι Νιραντζανανάντα

  Ο Σουάμι Νιραντζανανάντα εξηγεί γιατί στην παράδοση της Σατυανάντα Γιόγκα το Σάντι Παθ απαγγέλλεται πάντοτε στο τέλος κάθε προγράμματος. Το Σάντι Παθ αποχαιρετά τους πνευματικούς αναζητητές με θετικές σανκάλπα.

 • image
  Αν Θέλεις να Είσαι Νικητής Σουάμι Σατυανάντα

  Αν Θέλεις να Είσαι Νικητής Πρώτα Κατάκτησε τον Εσωτερικό Κόσμο.

 • image
  Χάθα Γιόγκα, το θεμέλιο της Τάντρα Σουάμι Σατυανάντα

  Η Χάθα Γιόγκα είναι μια πολύ σημαντική επιστήμη. Τα αρχαία χρόνια την ασκούσαν για πολλά χρόνια, σαν μια προετοιμασία για ανώτερες καταστάσεις συνειδητότητας.

 • image
  Ο εξελικτικός ρόλος του Κάρμα Σουάμι Σατυανάντα

  Μπορεί να κάνετε Ράτζα, Χάθα, Κουνταλίνι, Μάντρα και Μπάκτι Γιόγκα, αν όμως υποτιμάτε την Κάρμα Γιόγκα, τότε όλες αυτές οι Γιόγκα 

 • image
  Ντυάνα Σουάμι Σατυανάντα

  Εκείνο που ζητούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σήμερα είναι η πνευματική κάθαρση και όταν όλα τα άλλα έχουν ειπωθεί, η τελευταία λέξη απομένει: «τι πρέπει να κάνουμε;»

 • image
  Ο Ρόλος της Γιόγκα στη Βελτιωση της Ποιότητας Ζωής Σουάμι Νιραντζανανάντα

  Ποιος είναι ο ρόλος της γιόγκα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής; Δεν μπορεί ποτέ να δοθεί μία καταληκτική απάντηση σε μία τέτοια ερώτηση.

 • image
  Πού πάμε από εδώ; Σουάμι Νιραντζανανάντα

  Όταν φτάνουμε στην αποκορύφωση των υλικών επιτευγμάτων, συχνά θέτουμε στον εαυτό μας το ερώτημα, «Και τώρα τι; Πού πάω από δω;»

 • image
  Ζώντας τη γιόγκα Σουάμι Νιραντζανανάντα

  Καλωσορίζουμε όλους τους νέους σπουδαστές που έχουν έρθει στο Γκάνγκα Ντάρσαν με τη σκέψη να μάθουν γιόγκα. Αυτό που μας δίνει χαρά είναι η γνώση πως όταν φύγετε, θα πάρετε μαζί σας όχι μόνο μία κατανόηση της γιόγκα, αλλά τη γιόγκα σαν μέρος του εαυτού σας.

 • image
  Ομορφιά και Ασχήμια Σουάμι Σατυανάντα

  Κάποτε όταν ήμουν έντεκα ή δώδεκα χρόνων, καθόμουν στο παράθυρο και κοίταζα έξω.

 • image
  Η ‘‘Γιόγκικη Κάψουλα’’ Σουάμι Νιραντζανανάντα

  «Στόχος της γιόγκα είναι να μάθουμε να αγαπάμε και να γελάμε, κι όχι να κατακτήσουμε το Σαμάντι. Αληθινή πνευματική ζωή σημαίνει να διαπρέπουμε σε ό,τι κάνουμε». Σουάμι Νιράντζαν

 • image
  Ο ώριμος νους Σουάμι Νιραντζανανάντα

  Η Γιόγκα είναι μία συνεχής πορεία ανάπτυξης και δεν μπορεί να μαθευτεί σε λίγα χρόνια, αλλά όταν έχετε ασκηθεί, έχετε μελετήσει και έχετε κατανοήσει τη γιόγκα, θα βρείτε ότι οι καθημερινές στιγμές γεμίζουν με γιογκική επίγνωση.

 • image
  Σχέση Γκούρου μαθητή Σουάμι Σιβαμούρτι

  Ακολουθούν ερωτήσεις και απαντήσεις από το σάτσανγκ που δόθηκε στο Κέντρο Γιόγκα Αθηνών (SYCA) από την Σουάμιτζι με θέμα τη σχέση μαθητή και Γκούρου.

 • image
  H παρουσία του Γκούρου στη ζωή μας Σουάμι Σιβαμούρτι

  «Έλα, να ξαποστάσεις, γαλήνια και στον εσώτερο εαυτό σου μίλα.

 • image
  Η πνευματική καλλιέργεια του Άσραμ Σουάμι Σατυανάντα

  Ο θεσμός του Άσραμ είναι μια πολύ παλιά παράδοση. Γνωρίζουμε  για τα Άσραμς στην Ινδία, την αρχαία Ελλάδα, τις κοινότητες των Εσσαίων της Παλαιστίνης.

 • image
  Η Γιόγκα στον 21ο Αιώνα Σουάμι Νιραντζανανάντα

  H γιόγκα, παραδοσιακά, υπήρξε πάντοτε ένα μέσο για την εσωτερίκευση της επίγνωσης καθώς και για την ανακάλυψη του εσωτερικού εαυτού.

Subscribe

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ
Έχοντας διαβάσει και συμφωνώντας με όλους τους ΟΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δίνω την συγκατάθεσή μου στο ΣΑΤΥΑΝΑΝΤΑΣΡΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων μου. Στην περίπτωση αλλαγής, θα γνωστοποιήσω, αμέσως και με τον ίδιο τρόπο, την νέα ηλεκτρονική διεύθυνσή μου ή τον νέο αριθμό κινητού τηλεφώνου μου.ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

“ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” (Δήλωση Απορρήτου)Το Σατυανάντασραμ Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δεν επιδοτείται. Τα προγράμματά του απευθύνονται στα μέλη του. Οι εισφορές και δωρεές σας συμβάλλουν στο
φιλανθρωπικό μας έργο μέσα από τη δραστηριότητα του Σατυανάντα Μαθ για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοήθειας. Οι εισφορές καλύπτουν το λειτουργικό κόστος
των προγραμμάτων και δεν επιστρέφονται, δεν μεταφέρονται και ούτε μεταβιβάζονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα προγράμματα χωρίς ενημέρωση. Συνιστούμε την έγκαιρη κράτηση. 

Τo SATYANANDA YOGA® είναι σήμα κατατεθέν που ανήκει στην IYFM και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

 Σατυανάντασραμ Ελλάδος:

1. 'Ασραμ Παιανία:  Τ.Θ. 22 | 19002 Παιανία | Τηλ.: +30 210 6644189, 210 6028531 | Φαξ: +30 210 6644048, email: [email protected]
2. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Παιανίας,  Διαδόχου Κωνσταντίνου 32, 19002 Παιανία, Τηλ: 210 6641545, email: [email protected]
3. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Αθηνών,  Σεμιτέλου 2, 1ος όροφος,  Αθήνα, Τηλ: 210 3311178, email: [email protected]
4. Διαλογιστικό Κέντρο Σατυανάντα Γιόγκα Θεσσαλονίκης, Προξένου Κορομηλά 1, 54624 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 283109, Φαξ: 2310 229574, email: [email protected]

© 2000-2018 satyanandayoga.gr | powered by icehosting.com

Για την πιο αποδοτική περιήγησή σας χρησιμοποιούνται cookies και άλλες τεχνολογίες. Με την περιήγησή σας, αποδέχεσθε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ τους